Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Ευκαιρίες καριέρας για νέους πτυχιούχους

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Πρόγραμμα έμμισθης απασχόλησης για ένα έτος προσφέρει ο όμιλος Μυτιληναίος σε νέους ικανούς ανθρώπους που αναζητούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε ένα δυναμικό επαγγελματικό περιβάλλον και να αποκτήσουν προοπτική για το μέλλον.

Το πρόγραμμα «Νέα γενιά εν δράσει» απευθύνεται σε νέους μέχρι 28 ετών και φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια δυναμική ομάδα νέων εργαζομένων, οι οποίοι θα ζήσουν διαφορετικές επαγγελματικές εμπειρίες στις ποικίλες οργανωτικές δομές των εταιρειών του ομίλου όπως στις διευθύνσεις Οικονομικών, Χρηματοοικονομικών, Εμπορική Διεύθυνση, Επικοινωνίας & Marketing, Ανθρώπινου Δυναμικού, Προμηθειών και Πληροφορικής.
Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν συστηματική εκπαίδευση, προκειμένου να εξελίξουν την τεχνογνωσία και τις ικανότητές τους, προκειμένου να ενταχθούν στην εταιρική κουλτούρα του ομίλου και να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας στις εταιρείες του ομίλου.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ, μεταπτυχιακό τίτλο, μικρή ή και καθόλου εργασιακή εμπειρία, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, άριστη γνώση MS Office και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν το βιογραφικό τους στην ιστοσελίδα: www.mytilineos.gr. Περισσότερες πληροφορίες στο email: [email protected].













ethnos.gr/
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου