Ερχεται τον Νοέμβριο προκήρυξη για 4.000 προσλήψεις άνεργων νέων, ηλικίας 18-29 ετών, στον Τουρισμό.
Στο νέο πρόγραμμα Voucher που θα εκδώσει σε λίγες ημέρες ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνον οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, είτε είναι απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ είτε απόφοιτοι δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Voucher: 4.000 προσλήψεις νεων έως 29 ετών στον Τουρισμό
Πρόκειται για τη δεύτερη φάση του προγράμματος «Επιταγή κατάρτισης και απασχόλησης σε τουριστικά επαγγέλματα» συνολικά 8.000 θέσεων, που ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο και θα ολοκληρωθεί σταδιακά μέχρι τον επόμενο Μάρτιο. Υπενθυμίζεται πως η πρώτη φάση του προγράμματος ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο, αφορούσε 3.950 θέσεις για τη διεκδίκηση των οποίων υπέβαλαν σχετικές αιτήσεις 48.000 νέοι.
Οι ωφελούμενοι θα είναι σε θέση να λάβουν κατάρτιση, συμβουλευτική και πιστοποίηση σε επτά βασικές ειδικότητες του κλάδου του τουρισμού, ενώ όλοι όσοι ολοκληρώσουν το ταχύρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης (διάρκειας 80 ωρών) θα πιστοποιηθούν σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14024.
Στο νέο πρόγραμμα Voucher που θα εκδώσει σε λίγες ημέρες ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνον οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, είτε είναι απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ είτε απόφοιτοι δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Voucher: 4.000 προσλήψεις νεων έως 29 ετών στον Τουρισμό
Πρόκειται για τη δεύτερη φάση του προγράμματος «Επιταγή κατάρτισης και απασχόλησης σε τουριστικά επαγγέλματα» συνολικά 8.000 θέσεων, που ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο και θα ολοκληρωθεί σταδιακά μέχρι τον επόμενο Μάρτιο. Υπενθυμίζεται πως η πρώτη φάση του προγράμματος ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο, αφορούσε 3.950 θέσεις για τη διεκδίκηση των οποίων υπέβαλαν σχετικές αιτήσεις 48.000 νέοι.
Οι ωφελούμενοι θα είναι σε θέση να λάβουν κατάρτιση, συμβουλευτική και πιστοποίηση σε επτά βασικές ειδικότητες του κλάδου του τουρισμού, ενώ όλοι όσοι ολοκληρώσουν το ταχύρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης (διάρκειας 80 ωρών) θα πιστοποιηθούν σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14024.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου