Σύμφωνα με νέα έρευνα της Regus σε 26.000 επιχειρήσεις σε περισσότερες από 90 χώρες σε σχέση με τη νέα τάση των στελεχών του επιχειρηματικού κλάδου "εργασία σε καφετέριες", οι συμμετέχοντες διευκρίνισαν ότι οι καφετέριες δεν είναι ο ιδανικός εργασιακός χώρος, καθώς δεν παρέχουν παραγωγικό, ασφαλές ή επαγγελματικό περιβάλλον.
Οι τρεις κύριοι αποτρεπτικοί παράγοντες για τους Έλληνες εργαζόμενους που χρησιμοποιούν τις καφετέριες ως χώρο εργασίας, παρ’ ότι σε μια πρώτη ανάγνωση φαίνεται δελεαστική επιλογή, είναι η περιορισμένη πρόσβαση σε εξοπλισμό γραφείου, η ασφάλεια των προσωπικών αντικειμένων και οι θορυβώδεις πελάτες.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου